Formules

Bono_LR-6.jpg
Minishoot 30 min.

Een korte maar intense shoot van 30-45 minuten op een afgesproken locatie. U krijgt nadien 10  geslaagde, digitale foto's in hoge resolutie en alle overige geslaagde foto's in webresolutie. Deze formule is ideaal voor koppels, maar ook voor huisdieren en kinderen zodanig dat ze zich niet te lang hoeven te concentreren. 

Maxishoot 60 min.

Een leuke shoot in een ontspannen sfeer op een afgesproken locatie. Dit kan doorgaan in een gebouw of op een mooie plek in de natuur. Nadien krijgt u alle geslaagde digitale, bewerkte foto's in hoge resolutie. Deze shoot is aan te raden voor grotere groepen zoals vrienden, familie of collega's.

Mies.jpg
Mobiele studio*

Omdat ik over een mobiele studio beschik, kan ik bij u thuis foto's komen maken. Het zal aanvoelen alsof u in een echte studio staat! Een shoot duurt ongeveer 30 minuten , met bijkomend circa 15-30 minuten opsteltijd. Doordat dit plaatsvindt in uw eigen omgeving, bent u meer op uw gemak. Ook voor huisdieren, baby's en minder mobiele personen is het een aangenaam alternatief voor een grote imposante studio. 

U krijgt nadien alle geslaagde foto's digitaal, in hoge resolutie.

60 euro**

100 euro**

80 euro**

Als u speciale wensen heeft of als u uw gading niet vindt in bovenstaande formules, kan u mij contacteren voor een vrijblijvende offerte.

*  Let op! De mobiele studio is enkel geschikt voor 2 volwassenen, 2 tot 3 kinderen of 2 grote honden!

** Bijkomende vervoerskosten: gratis in een straal van 10 km van Wiekevorst, daar buiten 0,20 euro/km

   Prijzen geldig tot 31-12-2020